Пошук

АТЕСТАЦІЮ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАВЕРШЕНО

Дата: 25.04.2024 15:20
Кількість переглядів: 70

 

Фото без описуФото без описуФото без описуЗавершилась процедура атестації педагогічних працівників закладів освіти нашої громади.

Цьогоріч вона проходила за новим Положенням про атестацію, що викликало певні труднощі, адже атестація — справа дуже відповідальна, від її об’єктивності, дотримання вимог та атестаційних процедур, визначених вимогами законодавства, залежить правильна оцінка професійності педагогічних працівників, рівень заробітної плати, та інші можливості педагогічних працівників.

🚀 В освітянській спільноті громади у ході проведення атестації виникало багато спірних і проблемних питань через нові підходи щодо процедурних моментів атестації.

Саме тому, задля моніторингу правильності дій, атестаційними комісіями І рівня, працівниками відділу освіти, 25 квітня, проведено нараду з відповідальними працівниками за організацію та здійснення атестації у закладах освіти.

У ході наради обговорювалися питання:

🚀 1. Проблеми та виклики щодо організації та завершення атестаційного періоду 2024 року у закладах освіти.

🚀 2. Процедура оцінювання педагогічного працівника; критерії, вироблені атестаційними комісіями, прийняття рішень.

Звітували представники закладів освіти з вищеозначених питань. Працівниками відділу освіти надано відповідні рекомендації задля повноти дотримання вимог чинного Положення в майбутньому навчальному році, а також - оцінка управлінської діяльності адміністрацій закладів освіти щодо дотримання вимог нового Положення на підставі заслуханого звіту та за підсумками вивчення поданої раніше звітної документації.

🚀 У ході наради до уваги присутніх доведено ряд актуальних оголошень, зокрема, щодо організованого завершення навчального року, проведення оцінювання здобувачів освіти, видачу документів про освіту та документальне оформлення завершення навчального року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь