Пошук

ВІДБУЛОСЬ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАДИ

Дата: 18.04.2024 16:26
Кількість переглядів: 40

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

18 квітня відбулось спільне засідання постійних комісій міської Ради з питань зміцнення законності, правопорядку, боротьби з корупцією, охорони прав і свобод громадян; з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва: комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту; з гуманітарних питань, яке провів депутат Юрій Станіславський.

Спільно обговорено наступні питання:

-Про затвердження звіту про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 1 квартал 2024 року

-Про звіт постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою за 2023 рік

Також розглянуто питання щодо внесення змін до окремих рішень міської ради з питань правоохоронної роботи, соціального захисту, освіти, культури і спорту та інше.

У роботі постійних комісій взяли участь начальник відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області Андрій Лазарчук , керівники комунальних підприємств та закладів міської ради, керівники структурних підрозділів.

В ході засідання було обговорено окремі проблемні питання. Присутні члени постійних комісій внесли пропозиції щодо вирішення порушених питань.

Проєкти з розглянутих питань рекомендовано розглянути на сесійному засіданні ради. Засідання пройшло конструктивно і злагоджено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь