Пошук

УКРАЇНА НАШ ДІМ!

Дата: 17.04.2024 15:36
Кількість переглядів: 39

 

Фото без описуФото без описуФото без опису🇺🇦 Україна — це наш дім і наш обов»язок захищати його ! Ми маємо бути як один живий організм, який не зламати і не здолати нікому.

Щоденна самовіддана праця наших волонтерів ВГ «Разом ми сила» це щоденний порятунок життів воїнів , попри все.

Це ще одна важлива складова нашої української сили та стійкості.

🇺🇦 Дев»ятий автомобіль, придбаний волонтерами на чолі із Геннадієм Терлецьким, заслуженим працівником культури України, для наших воїнів, які виборюють волю українського народу на Донецькому напрямку. Серед них воюють і наші земляки. Автомобіль допомогли наповнити різними домашніми смаколиками та необхідними речами працівники міської лікарні, росошанська сільська громада, міський голова ВІктор Бичков, підприємці Володимир та Алла Блохіни, Людмила і Михайло Козак, завідувачка клубним закладом с. Ясенки Тетяна Слободянюк.

🇺🇦 Бойовий кінь відправився у 41 окрему механізовану бригаду, що захищає нас на Донецькому напрямку. Про його справність подбали Олександр Навроцький, Вадим Сімон та Віталій Чернюк. Заправили авто спільно : ВГ «Разом ми сила» і Росошанський БК.

🇺🇦 Волонтери щиро вдячні і головному інспектору ринку «Урожай» Михайлу Гулькевичу, меру міста Умань Ірині Плетньовій, начальнику муніципальної поліції Майї Биковій, директору магазину «Свіжина» Сергію Баранову, директору ринку «Океан» Олександру Комісарчуку, головному інспектору торгівлі та центрального ринку Миколі Поліщуку

за донати і підтримку в придбанні автівки, за продукти і за ту турботу і тепло сердець, які ви передаєте зі всім цим вантажем нашим захисникам!!!

Сьогодні наші захисники дісталися місця призначення.

🇺🇦 Божої опіки їм!

Україна переможе!!!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь