Пошук

НЕЗЛАМНІ ТА СИЛЬНІ ДУХОМ

Дата: 17.04.2024 15:30
Кількість переглядів: 34

Фото без описуФото без опису

Незламні та сильні духом, з великим серцем і душею, невтомні і наполегливі, які з кожним днем наближають перемогу, бійці 14 бригади Національної гвардії України «Червона калина» відвідали сьогодні нашу громаду.

Завітали із приємною місією до Олександра Осадчого, директора ПП «Липовецький цегельний завод».

На прохання командування , Олександр Григорович у свій час допоміг у відновленні господарських споруд військової частини.

До дня Національної гвардії України, з цього приводу, командування йому оголосило Подяку. Сьогодні делегація військових у складі заступника, в.о. командира бригади Володимира Матущака, начальника тилу бригади Романа Колесніка, командира стрілецької роти Олександра Міщанчука здійснила цю гарну місію на території цегельного заводу.

-Завдячуючи Вам і таким громадянам як Ви, ми наближаємо нашу спільну перемогу, - зазначив в.о. командира Володимир Матущак.

Від імені особового складу 14 бригади НГУ «Червона калина» він подякував Олександру Григоровичу за патріотизм, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у справу зміцнення бойової готовності НГУ.

Окрім врученої Подяки, військові подарували прапор бригади та бойовий сувенір.

Не вперше Олександр Осадчий підтримує наших захисників. Сам із сім»ї, у якій є військові, він добре знає їх труднощі та потреби. Окрім різних матеріальних допомог, які здійснює системно, одному із бійців, колишніх працівників цегельні, подарував власного автомобіля.

У Біблії записано, що рука, яка дає, ніколи не збідніє.

Хай Бог дарує йому здоров»я і многії літа, а нашим захисникам-надійний захист!

Низький уклін вам, захисники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь