Пошук

КОНКУРС "ТВОРИ ДОБРО"

Дата: 17.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 48

 Фото без опису · 

💙💛“ТВОРИ ДОБРО”💙💛

❗Конкурс з благоустрою оголошує ГО “Ми - Вінничани”❗

🫶Творити добро навколо себе - це те, що навіть у непрості часи об'єднує людей. Звичайно, головним завданням для кожного з нас, як і для громадського об'єднання “Ми - Вінничани”, залишається допомога фронту. Майже на 14 млн.грн уже закуплено дронів, іншого обладнання для різних підрозділів Сил оборони України.

🌿Але наші Захисники, їхні родини та інші небайдужі мешканці Вінниччини хочуть бачити у своїх громадах, на рідній вулиці, біля свого джерельця чи річечки - красу та порядок. Адже саме вміння прикрашати свій дім, створювати затишок та комфорт - це те, що відрізняє українців від окупантів. Зрозуміло, що це не легко робити, коли у бюджетах скрута.

🌻Тому громадське об'єднання “Ми - Вінничани” при активній підтримці народних депутатів України Лариси Білозір, Геннадія Вацака, Миколи Кучера та головного стратегічного партнера БФ «МХП - Громаді» започатковують ще один конкурс - «Твори добро». Його мета - підтримати ініціативних людей, місцеві громадські організації, органи самоврядування в реалізації їхніх проектів по благоустрою.

- Це конкурс для тих, хто хоче навколо себе створювати красу та комфорт. Дитячий майданчик, територія дозвілля, сади Перемоги, клумби, сміттєві урни, облагородження джерельця, криниці - це все про благоустрій. Ми готові підтримати будь-яку з цих ініціатив. Нам головне співучасть у реалізації цих проектів самих вінничан. Тому пропонуємо мінімальне співфінансування: для ініціативної групи - це 5% від загального бюджету, для місцевих ГО - 10%, а для органів самоврядування, комунальних установ - 25%. Переконані, що таким чином люди будуть більш бережно ставитися до того, куди самі вклалися копійкою. Кошторис конкурсу “Твори добро” - 3 млн. грн., тобто по 500 тис. грн на кожен з районів Вінниччини. Сподіваємося, спільними зусиллями ми здатні зробити наш дім, нашу малу Батьківщину ще кращою! - запрошує до участі у конкурсі голова громадського об'єднання “Ми - Вінничани” Валерій Коровій.

🌊Одним з перших проектів конкурсу “Твори добро” стане унікальне місце - витоки річки Рось. Відомо, що Рось починається на території Погребищенської громади і омиває аж три області - Вінницьку, Київську і Черкаську. Тут місцеві активісти вже багато років опікуються цією місциною - розчищають джерельця, вирубують сухостій та хащі. Єдина проблема - вода зникає. От цим питанням спільно з науковцями й буде займатися ініціативна група за підтримки ГО “Ми - Вінничани”. Коли все вдасться, сюди ще більше з усіх усюд будуть з'їжджатися українці за відновленням. Адже тут не лише вода цілюща, навколо - неймовірні краєвиди - місце сили та духовного відродження.

👀Не вірите?! Приїжджайте і подивіться! А ще краще - долучайтеся до роботи або ініціюйте свої проекти у своїх громадах. Разом - ми зможемо більше, зможемо краще! Бо в єднанні наша сила!

🌻Для довідки: Громадське об'єднання “Ми - Вінничани” реалізовує численні проекти та конкурси, які дають можливість розвитку, - як особистісного, так і для колективів і навіть громад. Мета - об'єднати якомога більше творчих, вмотивованих, щирих патріотів країни та рідного краю. Очолює громадське об'єднання - голова Вінницької ОДА 2014-2019 рр, доктор економічних наук Валерій Коровій. Поряд з нами - щирі друзі та партнери: Благодійний фонд “МХП - Громаді”, народні депутати Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Олександр Домбровський - народний депутат VII, VIII скликань, колишній голова Вінницької ОДА та мер Вінниці, а також керівник ГО “Ми - Вінничани” у м. Вінниці, народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко та ГО “Український Альянс” на чолі з Миколою Філоновим.

👉Детальніше про конкурс - на офіційному сайті ГО «Ми - Вінничани»: https://vinsila.vn.ua

#мивінничани

#ми_вінничани

#В_Єднанні_сила


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь