Пошук

ТВОРЧІ СТУДІЇ ПЕДАГОГІВ В ДІЇ

Дата: 27.03.2024 09:15
Кількість переглядів: 100

 

Фото без описуФото без описуФото без опису Відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», на базі Росошанського ліцею проведено професійні студії для педагогів закладів загальної середньої освіти територіальної громади. Такі зустрічі у цій школі стали традиційними, адже яскраві, динамічні, цікаві, сучасні форми роботи сприяють обміну досвідом роботи між учителями різних освітніх галузей та підвищенню їх професійних компетентностей.

‼ Координувала роботу професійної студії директор КУ «ЦПРПП» Світлана Ковальчук, яка надала рекомендації щодо перспективного планування та визначення траєкторії професійного розвитку.

‼ Гостинно привітав учасників заходу директор ліцею Віктор Дорошенко. Він ознайомив присутніх із системою роботи закладу щодо проведення атестації педагогів, створення умов для професійного зростання та підтримку творчого самовираження кожного працівника, а також поділився думками щодо доцільності застосування кваліметричної моделі оцінювання діяльності вчителя у міжатестаційний період із урахуванням вимог професійного стандарту, що був роблений комунальною установою «ЦПРПП» та запропонований для використання в закладах освіти громади.

‼ Учитель майстром не народжується, лише багаторічна педагогічна практика робить його таким. Це засвідчили Надія Одемлюк, учителька початкової школи, та Олександр Парипса, учитель історії, які проводили майстер-класи для своїх колег, ділилися секретами педагогічного зростання, професійними напрацюваннями та корисними порадами.

Учасники заходу ознайомилися з досвідом організації гурткової роботи у початковій школі, насолодилися виставкою дитячих робіт та керівників гуртків Галини Папернюк, Галини Заводнюк, Степана Шевчука.

‼ Став корисним методичний порадник заступника директора ліцею Людмили Климчук щодо розвитку професійної майстерності педагога , який відкриває додаткові можливості для активізації командної роботи як у кожному закладі освіти, так і в освітньому середовищі громади загалом.

‼ Для учасників професійних студій знайомство з досвідом колег стало ще однією сходинкою, що відкриває простір для розвитку ініціативи, творчого самовираження та пошуку нових можливостей в освітньому процесі.

Щиро дякуємо адміністрації та педагогам Росошанського ліцею за високий рівень освітньої майстерності та створення сприятливих умов для творчої атмосфери під час проведення заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь