Пошук

ОТРИМАЛИ СПОРТИВНІ НАГОРОДИ

Дата: 22.03.2024 17:11
Кількість переглядів: 94

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

📌За підсумками участі команд та спортсменів громад в обласних та Всеукраїнських змаганнях

🏆 І місце  виборола Липовецька міська громада!

 За 1 місце у рейтингу ВТО ВФСТ «Колос» на кращу організацію культурно-оздоровчої та спортивної роботи серед міських громад у 2023 році голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» та його заступник Світлана Юріївна Коновалова  вручили міському голові Віктору Бичкову грамоту, Кубок першості та призи.

🏆 За сприяння розвитку фізичної культури і спорту у Липоецькій територіальній громаді та всебічну підтримку в організації та проведенні спортивних заходів Подяками ВТО ВФСТ « Колос» відзначив Миколу Любченка , директора Липовецької ДЮСШ, Ігора Ревацького, головного спеціаліста відділу культури, спорту і молоді, Василя Чигура, тренера – викладача Липовецької ДЮСШ, Володимира Романюка, регіонального директора ПрАТ "Зернопродукт МХП», Руслана Танасюка, директора ТОВ «Арсенал Інвестгруп Вінниця», Віталія Онищука , директора ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД» та Михайла Магденка, керівника СФГ «Еллена». Привітавши всіх, Сергій Татусяк акцентував увагу на написанні проєктів , з метою залучення додаткових коштів у громаду.

📌 Міський голова подякував за належну оцінку роботи липівчан і у відповідь зазначив , що спорт нас єднає і кожна спортивна перемога у громаді це значна подія для усіх. Ось і нещодавно отримана перемога нашої липівчанки Лізи Бойко у Чемпіонаті Міжнародного рівня з таеквондо стала ще однією гарною сторінкою у розвитку спорту Липовеччини.

📌 Він подякував тренерам, керівникам підприємств, батькам спортсменів за патріотичність , прагнення до перемоги, підтримку і висловив сподівання , що й надалі розвиток спорту у нашій громаді буде на висоті.

📌 Дякуємо Захисникам України, за можливість проводити подібні заходи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь