Пошук

У НЕДІЛЮ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 15.03.2024 11:19
Кількість переглядів: 59

Фото без описуЗ нагоди Дня працівників комунальної сфери та житлово-комунального господарства міський голова відвідав колективи комунальних підпрємств "Комунсервіс" та "Липовецьводоканал", відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Праця комунальників у часі війни набула надважливого значення. Як і праця кожного з нас. Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому і усі працівники комунальної сфери нашої громади молодці. Їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя , комфортні умови проживання і забезпечення населення найнеобхіднішими умовами.

Міський голова Віктор Бичков висловив щиру повагу та вдячність за нелегку працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Всім , хто прагне аби наша громада була чистою, затишною та комфортною для проживання.

-Кожен з вас на своєму місці. Здоров’я, миру, благополуччя та затишку у ваших родинах!

Переконаний, що з такими працьовитими, відповідальними та сумлінними людьми перемога не за горами! Впевнений, що результати вашої праці будуть радувати і наших Захисників, які повернуться з війни до домівок з перемогою. Дякую за працю.

Разом робимо громаду кращою!

З нагоди професійного свята трудові колективи відзначено грамотами міської ради та профспілки держустанов.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь