Пошук

ПРАЦЮЮТЬ НАД СОБОЮ ОСВІТЯНИ

Дата: 15.03.2024 11:09
Кількість переглядів: 37

Фото без описуФото без опису Відповідно до плану роботи комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради  14 березня 2024 року на базі Липовецького ліцею №2 у приміщенні початкової школи проведено методичну майстерню із  заступниками директорів з навчально-виховної роботи та завідувачів філій закладів загальної середньої освіти. З побажаннями плідної  роботи до учасників заходу звернулися директорка закладу Людмила Матвієнко.

Під час обговорення важливих питань щодо завершення атестаційного періоду педпрацівників у школі за новим Положенням Світлана Ковальчук, директор комунальної установи, презентувала та спільно з присутніми  опрацювала кваліметричну модель оцінювання діяльності вчителя у міжатестаційний період із урахуванням вимог професійного стандарту. Були надані рекомендації  щодо створення траєкторії професійного розвитку в подальшій роботі, можливості ефективного планування й підвищення кваліфікації тощо.  Ірина Тарахта, заступник директора Липовецького ліцею №2, поділилася досвідом роботи педагогів початкової школи, які, зіткнувшись із  реаліями та викликами Нової української школи, зберегли колективну єдність, не втратили творчого підходу до роботи в умовах епідемії й карантину та під час дії воєнного стану. Про алгоритм діяльності адміністрації та педагогічного колективу ЗЗСО щодо підсумків освітньої діяльності за результатами І циклу навчання у базовій школі та визначення подальших перспектив у роботі розповіла заступник директора Росошанського ліцею Людмила Климчук. У творчому колі учасниками заходу співставлялися  очікування, враження педагогів від роботи з дітьми Нової української школи у базовій школі, обговорено можливості підвищення якості освіти, зокрема, у 5-6-х класах та ін.

Координувала роботу методичної майстерні практичний  психолог ліцею №2 Оксана Мельничук. ЇЇ досвід роботи з надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу щодо збереження ментального здоров’я є неоціненною можливістю для кожного педагога уникнути професійного вигорання. А проведені практичні заняття спонукали до пошуку внутрішніх та зовнішніх опор і ресурсів для відновлення та стабілізації особистості в умовах кризи.

Приємним завершенням став перегляд вистави, через майстерну гру у якій учні початкових класів з козацьким непереможним духом висловили своє ставлення до реальних подій і поділилися неперевершеною вірою в Перемогу над злом. І вона неодмінно буде!

Щиро дякуємо організаторам та усім учасникам заходу за активну участь в обговоренні важливих питань, пошук нових можливостей у професійному зростанні та бажанні ділитися напрацюваннями з колегами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь