Пошук

ВІДБУЛОСЬ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЙ

Дата: 13.03.2024 07:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань фінансів, бюджету..., з питань прав людини, законності... та питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою,

у якому взяв участь міський голова Віктор Бичков.

Депутати розглянули три питання:

Про внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року № 796 «Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами).

Інформувала з даного питання Тамара ГРИЦАЙ ,начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – головний архітектор міської ради.

Щодо внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року № 794 «Про затвердження «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2022-2025 роки» (зі змінами).

інформувала Зоряна ПІДОПРИГОРА, заступник начальника – начальник сектору взаємодії з громадами відділу поліції № 4 .

На передачі в оренду майна Липовецької територіальної громади та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу зупинилась Олена Бойко, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради. Депутати активно обговорили дані питання і рекомендували винести їх на розгляд сесії.

Спільне засідання комісій провів Микола Бондаренко, голова бюджетної комісіФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь