Пошук

У СКИТЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ МИРОСЛАВА ВИШНЕВОГО

Дата: 13.03.2024 07:24
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

🇺🇦 Сьогодні минає друга річниця з дня загибелі одного з найкращих синів України, молодого воїна, одного із полеглих братів, Мирослава Вишневого, який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину.

Це безмежно довгий час гіркої розлуки, вічного жалю і скорботи.

Сьогодні всі, хто знав і пам'ятає Мирослава, згадують його добрим словом і молитвою.

Не дивлячись на молодий вік, це був сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

🇺🇦 У школі, в якій навчався Мирослав Вишневий, відбулась лінійка Пам»яті, у якій взяли участь староста села Віктор Романов, мама двох загиблих синів Світлана Миколаївна, його дядько Сергій Миколайович, благочинний Петро Ковальчук та секретар виконкому міської ради Ольга Русецька,

Теплими спогадами про свого учня і його брата Богдана поділилась директор школи Тетяна Мелінчук.

На лінійці присутня мама двох полеглих за Україну синів Мирослава і Богдана Вишневих. Низький їй уклін.

Староста села відзначив , що за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові , Мирослав Вишневий нагороджений відзнаками Президента України «Учасник АТО», «За участь в АТО», Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Присутні вшанували його пам’ять та пам’ять всіх українських воїнів, які віддали своє життя за незалежність та цілісність України скорботною хвилиною мовчання.

Делегація відвідала і сільський цвинтар , на якому покояться три герої - брати Мирослав і Богдан Вишневі та Богдан Завадинський. Благочинний о. Петро Ковальчук відслужив за загиблими панахиду

Скорботні квіти, в знак глибокої пошани, лягли до могил земляків, що поховані поряд з Мирославом. За незалежність і суверенітет вони заплатили надвисоку ціну – власне життя.

🇺🇦 Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo мужніх oбoрoнців укрaїнської землі, відважних лицарів неба, нaзaвжди зaлишиться у нaших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь