Пошук

ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ ЗЕМЛЯКІВ

Дата: 07.03.2024 08:18
Кількість переглядів: 59

Сьогодні день вшанування пам»яті двох наших земляків, двох гідних синів України, двох Сергіїв, які у грізну для Батьківщини годину стали на її захист.

6 березня 2019 року зупинилось серце професійного військового, офіцера, Сергія Михайловича Бичкова, який із 10 років війни з росією – п»ять боровся за волю і незалежність України, за свободу українців, у складі 28 окремої бригади, заступником командира механізованого батальйону. Помер у військовій частині с. Чорноморське Одеської області .

6 березня 2022 року останній політ з екіпажем у небі заради світлого майбутнього українського народу здійснив Сергій Миколайович Бондаренко, професійний військовий, льотчик-штурман вертолітної ланки вертолітної ескадрильї 18 окремої бригади армійської авіації ім. Ігора Сікорського. Загинув з екіпажем в бою поблизу н.п.Архангельське Миколаївської області.

У Липовецькому ліцеї №2, який закінчив Сергій Бондаренко, і у Росошанському ліцеї, в якому навчався Сергій Бичков, відбулись лінійки Пам»яті , приурочені їх подвигу. На шкільних подвір»ях зібрались учнівські та педагогічні колективи, рідні Героїв, їх друзі, побратими, представники місцевої влади, духовенства та громадськості.

Друзі і вчителі ділились теплими спогадами про них.

Священник української церкви о. Степан Шевчук відправив заупокійну Панахиду.

З того часу як наших земляків убила війна пройшли роки. Для рідних і тих, хто їх знав, це роки болю, відчаю, нестерпної печалі …

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам»ять захисників України.

Поклали квіти до їх меморіальних дошок, на могили, до екрану Пам»яті і Тризуба.

Вічна пам’ять і слава Героям! Щирі співчуття рідним.

Віримо, що подвиг усіх Героїв, які віддали найцінніше – свої життя, назавжди залишиться у нашій пам’яті, адже такою надвисокою ціною вони подарували шанс на вільне щасливе майбутнє українців та України.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь