Пошук

ОБМІН ДОСВІДОМ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

Дата: 29.02.2024 12:06
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗ робочим візитом до Липовецької територіальної громади завітала молодь Вінниччини, зустріч відбувається у хабі молодіжної оргаізації «Upstream», керівник Ярослав Кащук.

За круглим столом зібралися представники обласної військової адміністрації, Департаменту соціальної та молодіжної політики , представники консультативно-дорадчих органів – Студентської ради, Учнівської ради та Молодіжного конгресу Вінниччини.

Гостей приймають керуюча справами виконкому Ольга Русецька, в.о. начальника відділу освіти Галина Шевченко, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Ігор Ревацький, голова ГО«Upstream» Ярослав Кащук,

представники Школи лідерів КЗ «Липовецький ДЮЦ», шкільного самоврядування Липовеччини.

Присутні між собою познайомились і приступили до роботи.

Із реалізацією молодіжної політики на обласному рівні ознайомив представник департаменту молодіжної політики облвійськадміністрації Віталій Пашкевич.

Далі молодь Студентської, Учнівської рад, Молодіжного Конгресу Вінниччини поділилася своїми напрацюваннями.

Про реалізацію молодіжної політики у Липовецькій територіальній громаді , нформували і висвітллили  пропозиції щодо удосконалення цього напряму липівчани.

До розмови, що проводилася у форматі круглого столу, долучилася керуюча справами виконкому Ольга Русецька, яка підкреслила важливість комунікації з молоддю, як рушія змін в громаді, та висловила підтримку молодіжних ініціатив, забезпечення їх впровадження .

Згодом, цікава розмова перейшла до кабінету секретаря виконкому Ольги Русецької і ще продовжувалась...

Ефективність молодіжної політики в Україні значною мірою залежить від єдності та скоординованості дій виконавчої влади, місцевого самоврядування і молодіжного представництва.

Саме над цим потрібно працювати зараз , зосередивши всі сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь