Пошук

ДЕПУТАТИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТИ ПРО ВИКОНАННЯ ПРОГРАМ

Дата: 22.02.2024 09:37
Кількість переглядів: 98

Відбулось засідання постійної комісії ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, яке провела її голова Олена Семчук.

Депутати заслухали інформацію заступника нач. відділу поліції №4 Зоряни Підопригори про виконання завдань і заходів Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2022-2025 рр.

Прозвітував про виконання завдань і заходів Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об"єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів Державної служби Украхни з НС на териорії громади на 2022-2026 роки за 2023 рік Василь Цюпа, нач. 21 державного ПР загону ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Про виконання завдань і заходів Програми підготовки тероборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву у громаді на 2022-2025 роки інформувала Ольга Зрайковська, головний спеціаліст сектору.

Депутати також підтримали проєкт рішення "Про внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року №794 "Про затвердження "Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2022-2025 роки."

Звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за 2023 рік вирішили заслухати на черговій 64 сесії міської ради 8 скликання.

Проєкти рішень із заслуханих питань рекомендували заслухати на сесії.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь