Пошук

ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Дата: 15.02.2024 15:43
Кількість переглядів: 67

Сьогодні День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану.

Традиційно, у цей день воїни-інтернаціоналісти збираються, аби вшанувати пам»ять своїх полеглих у війні побратимів.

З часу закінчення війни пройшло 35 років, проте, і до сьогодні не загоїлись рани у серцях матерів і жінок, які втратили своїх дітей та чоловіків на тій страшній, чужій, незрозумілій війні. Ціна, яка сплачена за воєнні амбіції колишніх чиновників та партфункціонерів, виявилась дуже високою

Заступники міського голови Володимир Дужий та Анатолій Юрійович Дацький, представники Спілки воїнів –інтернаціоналістів Липовеччини сьогодні поклали квіти до Пам»ятних знаків учасникам-ліквідаторам Чорнобильської катастрофи, Меморіалу Слави, Пам»ятного знаку землякам, полеглим за волю і незалежність України та Пам»ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Потім відвідали могилу побратима із с. Війтівці Володимира Степанюка, вклонились його світлій пам»яті та поклали квіти .

Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами. Це страшна ціна, яку заплатила Україна за імперські амбіції Кремля.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь