Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання ШМИГУНА Дмитра Анатолійовича за 2021 рік

Дата: 30.01.2024 16:32
Кількість переглядів: 73

Фото без описуЗа статтею 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» я, як депутат місцевої ради та виборчого округу № 2 зобов’язаний звітувати перед своїми виборцями !

Я є головою комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Відвідував засідання комісії міської ради, протягом 2021 року був присутній на 14 з 15. Протягом звітного 2021 року відбулося 28 сесійних засідань, в 23 я взяв участь. Піднімав важливі питання щодо дозволів на виготовлення технічної документації землеустрою, передачу у власність земельних ділянок(городів, та присадибних ділянок). Крім тих питань, які розглядалися в комісії та на сесіях, мною вирішувалися питання при зверненні до мене мешканців громади. Прийоми громадян проводжу регулярно, на підставі звернень мешканців громади складено 16 актів обстеження житлово - побутових умов, 12 актів на земельні наділи, було надано понад 10 юридичних консультацій, а також в складі виїздної земельної комісії, здійсненно більше 20 виїздів в різні куточки нашої громади. Мною була надана матеріальна та побутова допомога 16 особам населених пунктів: Скитка, Нарцизівка, Гордіївка, Щаслива, Іванька (3 із них багатодітні матері) також було сприяння у допомозі соціальних виплат, були вирішенні питання щодо соціальних виплат. Також ветерани та учасники бойових дій отримали продовольчі набори. Неодноразово приймав участь у заходах міської ради і брав участь на засіданнях планування плану заходів на 2022 - 2023 р. Подав 5 звернень щодо наділу земельних ділянок учасникам бойових дій, посприяв щодо проведення швидкісного кабельного інтернету у село Струтинку, за сприяння жителів громади та не байдужих спонсорів вдалось підключити навіть школу, виносив питання щодо відкриття садочка у селі Щаслива, звертався до КП «Комунсервіс» щодо регулярного вивезення побутових відходів у с.Іванька, також за зверненням та за дорученням громадян зясовував питання щодо історико-культурних земель. Також заплановано вирішити питання ремонту доріг у с.Струтинка, с.Нарцизівка.с.Теклинівка. На протязі 2021 року мною проводилися зустрічі з виборцями в окрузі, під час яких я вивчав громадську думку щодо того чи іншого питання, життя населеного пункту. Були висунуті такі найзагальніші проблеми, з них болючими являються:

 

 

23.06.2021 Щаслива:

1. Відкриття садочка, який ще потребує добудови та не має певного майданчика для дітей.

2. Транспортування людей (маршрут з Лозоватої на Вінницю, охоплюючи Білозерівку і Королівку).

3. Збір відходів по населеному пункту.

25.06.2021 Струтинка:

1. Проблема з вивезенням сміття.

2. Ремонт доріг.

06.07.2021 Хороша:

1. Встановлення дитячого майданчика.

2. Ремонт школи що знаходиться у селі Скитка, адже більша частина дітей

навчається там.

06.07.2021 Скитка:

1. Ремонт школи (заміна вікон, заміна даху).

2. Знесення клубу.

3. Освітлення села (вул. Шевченка, Драпалюків, Ольшанська).

4. Проведення центрального водогону.

08.07.2021 Іванька:

1. Проблема з вивезенням відходів.

2. Питання про історико-культурні землі.

3. Питання вирішення відсоткової ставки (фельдшерсько - акушерський пункт) 0.5 ставка, повноцінне функціонування ФАПУ.

09.07.2021 Попівка:

1. Питання вирішення відсоткової ставки (фельдшерсько - акушерський пункт) 0.5 ставка, потребування повної відсоткової ставки.

2. Ремонтування клубу та школи.

3. Розчищення доріг (особливо у холодну пору року).

16.07.2021 Берестівка:

1. Питання вирішення відсоткової ставки (фельдшерсько - акушерський пункт) 0.5 ставка, потребування повної відсоткової ставки.

2. Побудувати дитячий майданчик.

3. Освітлення села (вул. Садова, Козаченка).

16.07.2021 Ясенки:

1. Надав консультацію при звернені громадян щодо отримання 2 га для особистого селянського господарства.

2. Підвіз деревини для опалювання власних будинків.

3. Питання вирішення відсоткової ставки (фельдшерсько - акушерський пункт) 0.5 ставка, потребування повної відсоткової ставки.

16.07.2021 Нарцизівка:

1. Ремонт доріг.

2. Відкриття Фельдшерсько - акушерського пункту.

19.07.2021 Війтівці:

1. У бібліотеці не має матеріалу (нові книги).

2. Надав консультацію при звернені громадян щодо отримання 2 га для ведення особистого селянського господарства.

3. Закриття навчального закладу у с.Іванька а також збереження ІІ ступеня.

22.07.2021 Теклинівка:

1. Ремонт доріг.

2. Питання вирішення відсоткової ставки (фельдшерсько - акушерський пункт) 0.5 ставка, потребування повної відсоткової ставки.

22.07.2021 Гордіївка:

1. Транспортування жителів села.

2. Ремонт доріг.

3. Освітлення населеного пункту.

І одною із самих основних болючих проблем усіх населених пунктів Липовецької територіальної громади є проведення центральних водогонів, в тих селах де цього потребують. Я як депутат, обіцяю що буду займатися даною проблемою по проведенню центральних водогонів, можливе буде змога залучити співфінансування державного бюджету, або домовлятись про залучення коштів спонсорів.

Моя діяльність, як депутата не обмежувались і не закінчувалась участю у сесійних засіданнях чи роботою в комісіях. Основним завданням у здійсненні депутатської діяльності вважаю забезпечення своєчасного вирішення звернень громадян. Завжди буду радий допомогти та надати відповідну консультацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь