Пошук

ДЯКУЄМО ЗА ТУРБОТУ ПРО ЛЮДЕЙ!

Дата: 25.01.2024 16:42
Кількість переглядів: 91

Фото без описуФото без описуФото без опису

Мобільні медичні бригади Товариства Червоного Хреста України – це пересувні медичні команди, які допомагають системі охорони здоров’я у наданні якісної первинної медичної допомоги українцям в умовах війни та інших гуманітарних викликів. Вони надають допомогу тим, хто її найбільше потребує у найвіддаленіших куточках країни.

Дякуємо лікарям бригади №5 Вінницького Обласного Товариства Червоного Хреста, які сьогодні здійснили виїзд у Лукашівський старостат, до якого входять 4 населених пункти. У приміщенні старостату сьогодні в черзі за медичною послугою літні люди, які не мають змоги добратися у міську лікарню. Серед них мама нашого захисника Олега Криворуки, Людмила Василівна.

Лікарі виміряють тиск, проводять обстеження і забезпечують ліками тих , хто потребує.

Головне завдання мобільних медичних бригад – підсилення закладів первинної медицини завдяки наданню кваліфікованих медичних послуг місцевому населенню в різних віддалених регіонах України та чисельним внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок військових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь