Пошук

НАША СИЛА-НАША ЄДНІСТЬ!

Дата: 22.01.2024 17:32
Кількість переглядів: 60

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуШановна громадо! Протягом століть наш народ мріяв про незалежну єдину соборну державу. Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки - об'єднання східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу.

Нехай тоді реалізувати бажаного не вдалося, однак ця подія стала яскравим виявом прагнення українців до національної єдності. День Соборності – це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу.

Воно стверджує, що Україна єдина і ми – єдиний народ! Це символ єднання, сили та могутності роду, родини, народу. Українці – мудра, добра та потужна нація.

Випробування продовжуються, український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики. На Сході України територіальну цілісність, свободу і незалежність держави відстоюють українські патріоти, нерідко – ціною власного життя. Серед цих героїв близько тисячі наших земляків, липівчан.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Шановна громадо! Щиро вітаю з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!

Зичу всім миру, злагоди і віри у гідне майбутнє нашої громади та України!

Єднаймося! В єдності – наша сила!

Сьогодні старости сіл, працівники міської ради, комунальних закладів і підприємств, військові, поліцейські, громадськість прийшли до Пам"ятного знаку загиблим за єдність і цілісність України землякам, аби вшанувати пам"ять Героїв.

Хвилина мовчання, покладання квітів до Тризуба та екрану Пам"яті це знак шани і пам"яті , яка житиме у наших серцях допоки ми є. Бо ми - українці!

🇺🇦 Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь