Пошук

ПІДНЯТО ОЛІМПІЙСЬКИЙ ПРАПОР

Дата: 18.01.2024 07:51
Кількість переглядів: 66

У спортивній спільноті Липовеччини, з нагоди відкриття ІV зимових Юнацьких Олімпійських ігор у Канвондо (Республіка Корея), відбулись урочистості. Українці вибороли право змагатись із найсильнішими юними атлетами світу у 12 із 15 спортивних дисциплін, що увійшли до програми ЮОІ-2024 (біатлоні, гірськолижному спорті, кьорлінгу, лижному двоборстві, лижних гонках, стрибках на лижах з трампліна, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, фігурному катанні на ковзанах, фристайлі та шорт-треку).

Сьогодні, у спортивній залі ДЮСШ відбулась урочиста церемонія підняття Олімпійського прапора, що супроводжувалась виконанням Гімну України та Олімпійського гімну. Право підняти Олімпійський прапор було надано юним спортсменам – призерам обласних змагань з баскетболу Маргариті Гребенюк та Артему Погорєлову .

Дітей привітали заступник міського голови – Володимир Дужий, директор Липовецької ДЮСШ Микола Любченко. У заході взяли участь учителі фізичної культури та юні спортсмени, учні закладів загальної середньої освіти громади.

Учасники вшанували пам'ять загиблих за Україну Героїв хвилиною мовчання.

На заході прозвучали слова підтримки на адресу юнацької збірної команди України, яка упродовж 19 січня – 1 лютого 2024 року змагатиметься у корейській провінції Канвондо.

Слава Україні!

Героям слава!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь