Пошук

Scholarship запрошує студентів та абітурієнтів взяти участь у конкурсі

Дата: 18.12.2023 11:49
Кількість переглядів: 134

На зображенні може бути: текст «SCHOLARSHIP UKRAINE»

Соціальна програма Scholarship турбується про наступне покоління нашої держави і дає можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

Соціальна програма Scholarship створена з метою виявлення здібних молодих фахівців, які у майбутньому можуть стати цінними співробітниками в українських та міжнародних компаніях.

Scholarship запрошує студентів та абітурієнтів взяти участь у конкурсі, головний приз в якому – грант (стипендія) на сплату року навчання в українському вищому навчальному закладі.

Участь повністю безкоштовна

Наразі відкрито 8 номінацій:

9 500 грн. - https://rental-power.com.ua/.../sotsialnyj-proekt.../ (запитання та роботи надсилати на пошту: powerrental3@gmail.com )

17 500 грн. - https://www.lumident.kiev.ua/.../sotsialnaja-programma... (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@lumident.kiev.ua )

25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@art-trade.com.ua )

25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@art-trade.com.ua )

30 000 грн. - https://autoclav.com.ua/ua/scholarship/ ( для того, щоб отримати відповідь на запитання або надіслати роботу потрібно заповнити анкету на сайті програми )

30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: kesklinika@ukr.net)

30 000 грн. - https://belsta.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship.belsta@gmail.com )

100 000 грн. - https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/ (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@seoquick.com.ua )

100 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarship@trading.biz)

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь