Пошук

ВІДКРИТІ СЛУХАННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ " ПРО МІСЦЕВИЙ БЮДЖЕТ ЛИПОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2024 РІК"

Дата: 14.12.2023 17:57
Кількість переглядів: 134

13 грудня 2023 року відбулися відкриті слухання проєкту рішення «Про місцевий бюджет Липовецької територіальної громади на 2024 рік».

У цьому заході взяли участь: представники депутатського корпусу міської ради – голови та члени постійних комісій міської ради - з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з гуманітарних питань; міський голова, секретар ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; головні розпорядники бюджетних коштів; керівники підприємств, установ та організацій; одержувачі бюджетних коштів; старости населених пунктів громади.

В ході обговорення були проаналізовані усі бюджетні програми, передбачені обсяги фінансового ресурсу на їх реалізацію, доцільність виконання окремих місцевих програм та оцінено ризики: військово-дипломатичні; суспільно-політичні; економічні; демографічні; соціальні; побутові …. які прямо чи опосередковано впливають на виконання бюджету громади на усіх етапах його виконання.

Було прийняте одностайне рішення схвалити проєкт рішення «Про місцевий бюджет Липовецької територіальної громади на 2024 рік» у представленій редакцій та у обсягах визначеного фінансового ресурсу як за доходами так і за видатками загального і спеціального фонду бюджету, та винести його на розгляд, з послідуючим затвердженням, виконавчим комітетом ради та сесією міської ради.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь