Пошук

ДІТИ ПРОСЯТЬ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ

Дата: 14.12.2023 17:28
Кількість переглядів: 124

Фото без описуФото без описуРозваги, конкурси та подарунки: для діток, які навчаються у Комунальній установі "Інклюзивно-ресурсний центр" Липовецької міської ради влаштували працівники Центру. До свята долучились близько 30 дітей.

Живим потягом дітки долали казковий шлях до Миколая. За вікном мигали станції «Юних художників», «Спритних і сильних», "Умілі ручки"… Змагались у перенесенні сніжок, стрибках через коло і , нарешті, на свято завітав справжній Миколай, Він розмовляв з дітками, запитував чи були чемними, потім водив навколо ялинки хороводи, дозволяв посмикати за бороду і роздавав подарунки.

Діток привітали з новорічно-Різдвяними святами секретар виконкому Русецька Ольга та начальник відділу освіти Леся Білозерова.

Вони принесли учасникам дійства солодощі.

Діткам подарували солодощі, листівки, книжечки, іграшки. Малеча була у захваті від презентів: раділи, показували один одному та батькам.

Попри всі обставини, дитина завжди залишається дитиною і хоче свята, тепла, доброти, уваги та подарунків. Все це приносить малечі радість.

Сьогодні було гарне свято для дітей, на обличчях багатьох були щасливі посмішки , а очі сяяли радістю. Ці приємні спогади про дитинство залишаться у дітлахів на все життя.

Чудова казкова фотозона із новорічним годинником, каміном та іграшками сприяла виникненню бажання зробити світлини

Цього року Україна вперше відзначає День Святого Миколая 6 грудня. З цього часу і до новорічної ночі з малятами траплятимуться різні дива..

Завдання дорослих – дбати про дітей!

Святому Миколаєві загадали спільне бажання – Перемоги й миру Україні! Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь