Пошук

ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 100

14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Це день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їх самопожертву. Багато з них не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

Сьогодні ми щиро вдячні та шануємо всіх ліквідаторів за їх мужність, а також схиляємо голови, пам’ятаючи про померлих.

Міський голова ВІктор Бичков та керівники структурних підрозділів міської ради, начальник ІІ Відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Скоропад поклали квіти до Пам"ятного знаку померлим учасникам ліквідації .

Наш обов‘язок сьогодні – не забувати подвиг, який здійснили ліквідатори ціною власного життя. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи.

Дякуємо нашим воїнам за те, що ціною свого здоров’я та життя боронять кордони України та захищають її інтереси, твердо тримають позиції і відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити у власних домівках та працювати.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь