Пошук

ПОДЯКУВАЛИ ВОЛОНТЕРАМ ЗА ПРАЦЮ

Дата: 05.12.2023 13:21
Кількість переглядів: 91

У міській раді відбулись урочистості з нагоди дня волонтера Фото без опису

Розпочали їх діти Липовецького ліцею №2 чудовою благодійною виставою на новий лад за мотивами народної казки "Котигорошко".

Діти надзвичайно старалися, окремі місця вистави викликали захоплення і щирі аплодисменти глядачів. Стоячи, всі присутні в залі аплодували малим акторам і їх режисеру, учительці Олені Сенів. У залі був присутній наш Захисник Віктор Пархонюк, який буквально на кілька днів приїхав у відпустку і прийшов подивитись на свою талановиту донечку , яка грає у виставі. Це вже друга її вистава. Першої, на жаль, татко не бачив, тому зі сльозами в очак дивився, як орки хотіли поневолити Україну. Але, звичайно ж, їм це не вдалося, Котигорошко переміг і Змія Дуринича, і орків.

У волонтерській скриньці дітей виявилось 11905 грн. Дітки збирають на тепловізор для татка однокласника.

Віктор Бичков від імені присутніх подякував учительці , режисеру-постановнику і вручив їй грамоту міської ради , а дітям - новорічні подаруночки.

Міський голова привітав та подякував нашим волонтерам Липовеччини за те, що згуртувалися і активно працюють на перемогу.

Це представники релігійних та громадських організацій, закладів освіти та культури, підприємці, небайдужі мешканці міста. Вони різні за соціальним статусом, віком, професією, але всі вони об’єднані однією метою- безкорисливо допомагати іншим. Напрямки їх діяльності різнобічні. Вони підтримують наших захисників та захисниць, допомагають дітям з інвалідністю, пенсіонерам, внутрішньо переміщеним особам.

Підтримати наших військових та їхні родини – матеріально та морально, одночасно прихистити і допомогти внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим землякам і вкладати часточку своєї душі у цю справу не кожен зможе. Це можуть люди , які працюють за покликанням, які мають велике серце і добру душу.

Грамотами міської ради відзначено волонтерську діяльність багатьох мешканців громади, зокрема директора БФ "Карітас Вінниця" о. Василя Комарницького, керівника ВГ "Разом ми сила" Геннадія Терлецького, керівника ВГ "Ти не один", нашого земляка, Павла Мигуна, керівника ВГ " Заради майбутнього", Лесю Гевко, керівника ВГ " Зозів дякує захисникам" Ларису Бондарець, окремих волонтерів, які не шкодуючи власного часу і сил, крок за кроком наближають перемогу. Це Інна Нечипорук та Ольга Заєць з Нападівки, Надія Павлова, Євгенія Марчук із Липівця, Володимир Нагорний із Щасливої, брати Роман та Віталій Стародуби із Липівця, Галина Чигур із Лукашової. Кожному із них міський голова висловив вдячність, побажав стійкості й витримки на спільному шляху до Перемоги .

Наш волонтер , керівник БФ "Ти не один", Павло Мигун привіз із 41 бригади, в рядах якої служать наші земляки Василь Луцький Леонід Кисіль, оберег, який вручив міському голові. Він зроблений із гільзи від бойової машин піхоти.

Дякуємо ЗСУ, завдяки яким маємо свята!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь