Пошук

ПРИВІТАЛИ САМОВРЯДЦІВ ЗІ СВЯТОМ

Дата: 07.12.2023 12:54
Кількість переглядів: 163

З нагоди дня місцевого самоврядування міський голова Віктор Бичков привітав колег, депутатів, членів виконавчого комітету, працівників виконавчих органів міської, представників органів самоорганізації населення Липовецької громади, ветеранів органів місцевого самоврядування. Він зазначив:

-Цей особливий день є символом впевненості у нашому спільному майбутньому та злагодженій роботі на користь кожного мешканця громади.

Ми спільно приймаємо важливі рішення для розбудови нашої громади, для підвищення якості життя та створення комфортних умов проживання.

Пишаюся вами, хто з перших днів війни не залишив свої робочі місця, волонтерив, сортував, видавав гуманітарну допомогу, допомагав переміщеним особам. І все це протягом тривалого часу відлагоджено і працює зараз, як єдиний механізм.

Можна з упевненістю сказати, ви – справжні патріоти, віддані Присязі посадові особи місцевого самоврядування, професіонали своєї справи, служите людям.

Нехай ваш досвід, відповідальність та професіоналізм і надалі сприяють розбудові й невпинному розвитку сільських населених пунктів та нашої територіальної громади!

Грамотами обласного рівня Віктор Бичков відзначив старосту сіл Зозівка та Вербівка Галину Семчук, депутатів міської ради, голів постійних комісій Миколу Бондаренка та Олену Семчук.

Грамоту міської ради отримали депутати, члени виконкому та працівники відділів і управлінь ради. Голова подякував за сумлінну працю і побажав міцного здоровʼя та Божої допомоги у спільних справах , спрямованих на розвиток громади.

З гарними 80-літніми ювілеями голова привітав грамотою міської ради та профспілки працівників держустанов втеранів праці, державної та служби в органі місцевого самоврядування Миколу Володимировича Карпенчука, Михайла Меркурійовича Мазура. Подякував за активну життєву позицію.

Подяками міської ради та профспілки працівників держустанов відмічено громадську діяльність колишніх працівників органів місцевого самоврядування, голів осередків ветеранів сіл Росоша, с-ще Липовець Віру Омельянівну Мазуренко, с.Іванька, Пісочин Людмилу Бартош, районної ради ветеранів Валентину Федорівну Левкович. Побажав усім успіхів у громадській діяльності, доброго здоров"я та спільної перемоги.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь