Пошук

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 08.12.2023 12:25
Кількість переглядів: 107

Сьогодні відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту;

з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;

з гуманітарних питань. Депутати розглянули наступні питання:

Про внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року № 794 «Про затвердження «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2022-2025 роки» (зі змінами).

ІнформувавФото без описуФото без описуФото без опису: ЛАЗАРЧУК Андрій Петрович – начальник відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

Про внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року № 795 «Про Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву Липовецької територіальної громади на 2022-2025 роки» (зі змінами).

Інформував: МИХАЙЛЕНКО Володимир Миколайович – завідувач сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету міської ради.

Про внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 8 скликання від 18 листопада 2021 року № 559 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами).

Інформувала: ТОМЧАК Олена Юріївна – начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради.

Про внесення змін до рішення 44 сесії міської ради 8 скликання від 22 грудня 2022 року № 1111 «Про місцевий бюджет Липовецької територіальної громади на 2023 рік» (із змінами).

Інформувала: ПОЄДИНОК Галина Анатоліївна – начальник фінансового управління міської ради.

Про внесення змін до рішення 44 сесії міської ради 8 скликання від 22 грудня 2022 року № 1114 «Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами).

Інформував: СТАНІСЛАВСЬКИЙ Юрій Сергійович – начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради.

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Липовецької територіальної громади.

Інформувала: БІЛОЗЕРОВА Леся Петрівна – начальник відділу освіти міської ради.

Про уповноважених осіб для участі в справах у судах усіх інстанцій від імені Липовецької міської ради.

Інформував: ГУЛА Андрій Андрійович – начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради.

Спільне засідання провів голова бюджетної комісії Микола Бондаренко. Обговоривши питання, комісії вирішили винести їх на розгляд позачергової 61 сесії міської ради 8 скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь