Пошук

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!

Дата: 30.11.2023 14:55
Кількість переглядів: 113

У вітряну погоду контролюйте наявність тяги в димових та вентиляційних каналах

Вінницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» нагадує - у вітряну погоду порушується тяга в димових та вентиляційних каналах. Більше того, є загроза утворення так званої «зворотної тяги». За таких умов підвищується небезпека накопичення всередині приміщень смертельно небезпечного чадного газу.

Із настанням холодів власники житлових будинків мають ретельно обстежити оголовки димарів і подбати, щоб димарі не обмерзали та не закупорювалися. Перед увімкненням та під час роботи газових приладів контролюйте наявність тяги в димових та вентиляційних каналах. За відсутності тяги в димарі користуватися газовими приладами, котлом або колонкою категорично заборонено.

Зворотна тяга також утворюється, якщо у приміщенні, де встановлені димохідні газові прилади (котел чи водонагрівач), встановлена примусова витяжка. Тому таке сусідство категорично забороняється!

Як свідчить статистика, саме порушення тяги є основною причиною отруєння чадним газом.

Будьте обережні!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь