Пошук

ДБАЮЧИ ПРО БЕЗПЕКУ ДІТЕЙ

Дата: 21.11.2023 14:16
Кількість переглядів: 78

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Команда Міжрегіонального Координаційного Гуманітарного Штабу продовжує реалізацію проєкту #УвагаДіти і передала нашій громаді світловідбивні стрічки для дітей 1-4 класів.

З настанням осінньо-зимового періоду ризики виникнення ДТП суттєво зростають через несприятливі погодні умови та погану видимість. Ймовірна відсутність освітлення на дорогах через блекаути лише створюватиме додаткову небезпеку.

Сьогодні міський голова Віктор Бичков, секретар ради Олеся Назаренко,в.о. начальника відділу освіти Алла Танасюк за участі Інспектора сектору реагування патрульної поліції, капітана поліції Дудника Андрія Вікторовича, поліцейського сектору реагування патрульної поліції, сержанта поліції Суходольської Віталії Олександрівни з приємною місією відвідали три ліцеї міста.

Безпека маленьких пішоходів — це насамперед відповідальність дорослих.

Гості вручили кожному учню початкової школи світловідбиваючу стрічку, щоб діти, повертаючись додому затемна, були «видимими» для водіїв.

Поліцейські проекзаменували малих ліцеїстів на предмет їх обізнаності із Правилами дорожнього руху. Діти дружно відповідали на питання і засвідчили , що знають Правила.

У Липовецькому ліцеї по особливому підійшли до зустрічі посадовців. У шкільному коридорі на них чекали регулювальники руху, то ж без перешкод усі дісталися класу, в якому на них чекали.

Класний керівник Ольга Винярська підготувала із дітками виставу із вивчення Правил дорожнього руху. Вони із задоволенням виконували свої ролі. Далі на них чекав мультик, вікторина, ряд загадок , пов»язаних із темою, і які вони жваво відгадували.

Згодом їх екзаменували міський голова та поліцейські , і хочеться зазначити, що до іспиту вони були готові. Подарунками діти були задоволені.

На прощання весь клас дружно виконав Гімн України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь