Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 15.11.2023 14:09
Кількість переглядів: 143

Міський голова Віктор Бичков провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому вшанували пам"ять полеглих за Україну Героїв хвилиною мовчання. До порядку денного виконкому було внесено 16 питань, які члени виконкому конструктивно розглянули..Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису.

Зокрема, схвалено звіт про виконання фінансового плану КНП "Липовецька міська лікарня" за ІІІ кв. 2023 року.

Директор підприємства Володимир Яблонський зазначив, що основну дохідну частину фінансового плану підприємства складають доходи від реалізації послуг з медичного обслуговування населення, обсяг яких у ІІІ-му кв. 2023 року становить 5017, 3 тис. грн., що склало 95,1 % до плану. Основною причиною невиконання є недостатня робота лікарні в попередніх кварталах. Разом із тим, спостерігається позитивна динаміка щодо зароблених лікарями коштів, зокрема,: у вересні-на 15%, у жовтні на 62% більше від плану..

Погоджено тарифи на пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Ухвалено пакет документів , направлених на захист прав дітей-сиріт та дітей, що проживають у прийомних сім"ях, під опікою.

Прийнято рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги в сумі 127.030 грн.мешканцям громади. Всього за 11 місяців цього року на ці цілі використано 1 млн.506 тис.грн., що вдвічі більше минулого року. В тому числі, видано матеріальні допомоги 783 військовим на лікування та матеріальну допомогу пораненим загальну суму 759 500грн. , що становить 77 % від загальної суми.

Окрім того, виконком розглянув ряд інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь