Пошук

У ЛИПІВЦІ ВІДКРИТО МОЛОДІЖНИЙ ПРОСТІР

Дата: 05.11.2023 12:56
Кількість переглядів: 174

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ Липовці відкрито молодіжний центр, який розташований у міському будинку культури.

Відкриття молодіжного простору відбулося  у рамках  проєкту залучення молоді для відновлення України .

Приміщення центру будуть використовувати для молодіжної роботи з метою проведення заходів неформальної освіти та як місце, де молодь громади зможе організовувати своє змістовне дозвілля. Тут є зони для відпочинку, навчання та творчості, з молодіжними іграми та необхідним обладнанням.

Молодіжний рух у місті очолив Ярослав Кащук у співпраці з БФ «МХП ГРОМАДІ», за підтримки відділу культури, молоді та спорту міської ради і ГО «Ми ВІнничани».

Церемонію відкриття провели дівчата, до слова запросили міського голову Віктора Бичкова, представника БО «БФ громаді» Тетяну Поліщук, які привітали і побажали

: терпіння і сміливості у всі вчинках! Щоб дух  був сильним і, щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії.

-Станьте взірцем для майбутніх дітей! Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Мирного неба, щасливих днів, у всьому успіхів!

Молодь до заходу гарно підготувалась

Дівчатка запросили до перегляду цікавого відеоролика «Як все починалось?». А розпочалось все із гранту, який організація виграла , підготувавши проєкт, що взяв участь у конкурсі проєктів оголошеному БО «БФ «МХП громаді». По тому, молодь пройшла цікавий курс навчання, Згодом, міська рада виділила приміщення і все закрутилось. ГО «Ми Вінниччани» долучилась до гарної ідеї з молодіжними іграми, електрочайником для посиденьок і солодощами.

Щира вдячність ПрАТ "Зернопродукт МХП"  в особі Володимира Прокопчука, за співпрацю у реалізації чудової ідеї !

На завершення церемонії відкриття учасники заходу отримали незвичайний сертифікат.

Нічого неможливого немає для нашої молоді!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь