Пошук

НА СПІЛЬНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 19.10.2023 17:46
Кількість переглядів: 204

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуМіський голова Віктор Бичков взяв участь у спільному засіданні постійних комісій  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з гуманітарних питань, з питань комунальної власності , ЖКГ, енергозбереження та транспорту, яке провів депутат міської ради Юрій Станіславський.

Депутати розглянули 17 питань, основні із них -

 🛑 Про затвердження Плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року.

 

 🛑Про затвердження звіту про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

 

 🛑 Про звіт про роботу виконавчого комітету Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 9 місяців 2023 року.

🛑 Підтримали проєкти рішень із інших питань, зокрема,  про внесення змін до раніше прийнятих Програм міської ради;  ухвалення звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 9 місяців 2023 року; щодо внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Комунсервіс» Липовецької міської ради та затвердження його у новій редакції та Статуту Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області у новій редакції та з інших питань.

 🛑 В тому числі, підтримали проєкт щодо зміни назв (перейменування) вулиць Богдана Хмельницького в с. Щаслива та  Центральна в с. Вербівка Липовецької територіальної громади.

Депутати погодили проєкти рішень та рекомендували голові міської Ради внести їх на розгляд сесії.
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь