Пошук

НА СПІЛЬНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 19.10.2023 17:46
Кількість переглядів: 234

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуМіський голова Віктор Бичков взяв участь у спільному засіданні постійних комісій  з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з гуманітарних питань, з питань комунальної власності , ЖКГ, енергозбереження та транспорту, яке провів депутат міської ради Юрій Станіславський.

Депутати розглянули 17 питань, основні із них -

 🛑 Про затвердження Плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року.

 

 🛑Про затвердження звіту про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

 

 🛑 Про звіт про роботу виконавчого комітету Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 9 місяців 2023 року.

🛑 Підтримали проєкти рішень із інших питань, зокрема,  про внесення змін до раніше прийнятих Програм міської ради;  ухвалення звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 9 місяців 2023 року; щодо внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Комунсервіс» Липовецької міської ради та затвердження його у новій редакції та Статуту Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області у новій редакції та з інших питань.

 🛑 В тому числі, підтримали проєкт щодо зміни назв (перейменування) вулиць Богдана Хмельницького в с. Щаслива та  Центральна в с. Вербівка Липовецької територіальної громади.

Депутати погодили проєкти рішень та рекомендували голові міської Ради внести їх на розгляд сесії.
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь