Пошук

СПРАВЖНЯ ОСІННЯ КАЗКА У ДІТЕЙ з "МАЛЯТКА"

Дата: 19.10.2023 09:11
Кількість переглядів: 145

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Уже стало невід’ємною традицією, у нашому Липовецькому закладі дошкільної освіти №2, організовувати різноманітні виставки. От і цьогоріч, у ці прекрасні осінні дні, за участю вихованців нашого ЗДО та їхніх батьків була організована родинна виставка поробок «Фантазії осені».

Діти та їх батьки з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумів, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.

На виставці представлені композиції із овочів та фруктів, яскраві букети, чудернацькі чоловічки, лісові галявинки, картини із листя та насіння, навіть казкова лялька-Осінь завітала в гості. Справжня осіння казка! Дітки залюбки роздивляються поробки, адже кожна має свій осінній сюжет та назву, фотографувалися. А природній матеріал, з якого зроблені поробки напрочуд різноманітний – каштани, жолуді, горіхи, гілочки калини, насіння дерев та кущів, овочі та фрукти з городу. І чого тут тільки немає… Справжні осінні дари!

І кожного року вражають фантазія, талант та майстерність виконання робіт! Вироби виготовлені спільно з рідними людьми, зближують і дітей і батьків.

Всі роботи, котрі представлені на виставці, заслуговують схвалення! Тому вкотре, дякуємо всім вихованцям та їхнім батькам за участь у виставці! МОЛОДЦІ! Чекаємо на такі ж чарівні роботи в наступному році! Усім нам мирного неба! Укрїна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь