Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 18.10.2023 17:04
Кількість переглядів: 190

Фото без опису Міський голова Віктор Бичков провів засідання виконавчого комітету, на якому розглянули та прийняли рішення із 15 питань.

🔻 Виконком схвалив звіт про виконання бюджету Липовецької територіальної громади за 9 місяців 2023 року.Виконання місцевого бюджету за 9 місяців за доходами загального фонду, в цілому, становить 103, 7% .

За рахунок місцевого бюджету проведено певні роботи в громаді із благоустрою, в т.ч ремонт та підсипку доріг .

Завершено будівництво двох багатофункціональних поліуретанових спортивних майданчиків у м. Липовець та в с.Росоша, встановлено три дитячі майданчики у Липовці.

Серед найбільш затратних придбань-два шкільні автобуси для ліцеїв №1 і №2 та навантажувач для КП «Комунсервіс».

🔻 Одним із основних питань порядку денного було-про готовність підприємств житлово-комунального господарства та об»єктів соціальної сфери, що надають послуги людям, до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років Планові роботи фактично завершені. Дякую службам за роботу.

🔻 Члени виконкому затвердили виконавця послуг із вивезення ТПВ на території Липовецької територіальної громади, ним на умовах конкурсу, стало КП «Комунсервіс» Липовецької міської ради.

🔻 Заслухали та схвалили звіт про виконання фінансового плану КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги за 9 місяців та розглянули ряд інших питань.

Серед них: дозвіл на рекламу, на видалення зелених насаджень, надання статусу дитині постраждалої від воєнних дій, внесення змін до складу комісій, надання матеріальних допомог та інші.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь