Пошук

ТРИМАЄМО КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ!

Дата: 11.10.2023 14:59
Кількість переглядів: 195

На площі по вул. Василя Липківського відбулась благодійна акція «Повертайтесь живими», яку провела ВГ «РАЗОМ МИ СИЛА».

Такими акціями волонтери допомагають нашим Захисникам. Творчі люди роблять все, що в їх силах, для перемоги. Їм приємно бути затребуваними і корисними нашим бійцям. Культурний фронт надзвичайно важливий., це усвідомлює кожен із них, і з гідністю його тримає .

-Ми можемо і підтримуємо таким чином бойовий дух Воїнів. Кошти йдуть на підтримку ЗСУ, на придбання амуніції Захисникам, приладів нічного бачення, тактичних навушників, станцій зв»язку, дронів, турнікетів , на лікування пораненим бійцям і т.і,-зазначив Геннадій Терлецький, начальник відділу культури, иолоді і спорту.

Сьогодні волонтери розпочали збір на придбання автомобіля для 79 ДШБ, спільними стараннями зібрано 24810 грн. В т.ч. 4 тис. грн. задонатили працівники КУ "Інклюзивно-ресурсний центр Липовецької міської ради".

Низький уклін кожному, хто долучився до збору коштів.Всі разом-ми обов»язково переможемо. Цей проєкт підтримує наших бійців, а нам додає сил не втрачати віру в перемогу.

Дякуймо Збройним силам України за те, що ми в українському Липовці можемо проводити такі заходи. Завдяки їм, сьогодні не було тривоги і акція тривала, як завжди, понад три години.

Бажаємо успіхів та нових звершень культармійцям і найшвидшої перемоги – нашим захисникам! Слава нації!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь