Пошук

ТРИМАЄМО КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ!

Дата: 11.10.2023 14:59
Кількість переглядів: 222

На площі по вул. Василя Липківського відбулась благодійна акція «Повертайтесь живими», яку провела ВГ «РАЗОМ МИ СИЛА».

Такими акціями волонтери допомагають нашим Захисникам. Творчі люди роблять все, що в їх силах, для перемоги. Їм приємно бути затребуваними і корисними нашим бійцям. Культурний фронт надзвичайно важливий., це усвідомлює кожен із них, і з гідністю його тримає .

-Ми можемо і підтримуємо таким чином бойовий дух Воїнів. Кошти йдуть на підтримку ЗСУ, на придбання амуніції Захисникам, приладів нічного бачення, тактичних навушників, станцій зв»язку, дронів, турнікетів , на лікування пораненим бійцям і т.і,-зазначив Геннадій Терлецький, начальник відділу культури, иолоді і спорту.

Сьогодні волонтери розпочали збір на придбання автомобіля для 79 ДШБ, спільними стараннями зібрано 24810 грн. В т.ч. 4 тис. грн. задонатили працівники КУ "Інклюзивно-ресурсний центр Липовецької міської ради".

Низький уклін кожному, хто долучився до збору коштів.Всі разом-ми обов»язково переможемо. Цей проєкт підтримує наших бійців, а нам додає сил не втрачати віру в перемогу.

Дякуймо Збройним силам України за те, що ми в українському Липовці можемо проводити такі заходи. Завдяки їм, сьогодні не було тривоги і акція тривала, як завжди, понад три години.

Бажаємо успіхів та нових звершень культармійцям і найшвидшої перемоги – нашим захисникам! Слава нації!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь