Пошук

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ І ДНЕМ МУЗИКИ!

Дата: 02.10.2023 12:10
Кількість переглядів: 130

У переддень Міжнародного дня музики і дня учителя, міський голова ВІктор Бичков завітав до Дитячої музичної школи нашої громади, якою ми пишаємось і вихованці якої прославляють нашу Липовеччину своїми здобутками.

У актовій залі зібрались учні школи з батьками, учителі-колишні випускники цієї школи.

Міський голова привітав усіх із прийдешніми святами і зазначив, що учитель – це більше, ніж професія. Це горде звання, яке несуть одержимі люди, які за покликом серця обрали благородну, потрібну і, разом з тим, відповідальну професійну стезю — педагогічну. Адже вчити дітей — це не просто робота, це — стиль життя. А ще — відповідальність, організованість, багатозадачність і гнучкість.

-Ви дбаєте про учнів, навчаєте і виховуєте їх, прививаєте любов до вічного і прекрасного — мистецтва, творчості, відкриваєте і розвиваєте їхні таланти та здібності, фантазію і уяву. Надзвичайно приємно чути про перемоги вихованців нашої музичної школи у різноманітних конкурсах різного рівня. Навіть війна цьому не перешкода. І це результат вашої невтомної , щоденної праці, за яку вам щира вдячність. Частина викладачів, у ці важкі умови війни , стала волонтерами і працює на перемогу ще і таким шляхом. Велика вдячність вам.. Зі святом !

Віктор Бичков представив нову директорку музичної школи Яну Загорулько і висловив сподівання, що кращі традиції освітнього закладу будуть мати продовження, примножуватимуться, побажав творчості і натхнення в роботі. Колег привітав зі святами начальник відділу культури,і, молоді і спорту Геннадій Терлецький Він відзначив сімейні династії викладачів музичної школи, наступники яких і сьогодні працюють у цьому закладі, серед них Вадим та Інна Карпенчуки.

Міський голова із начальником відділу культури , заслуженим працівником культури України Геннадієм Терлецьким вручили з нагоди свят Почесні грамоти та квіти працівникам музичної школи. Голова відзначив багаторічну сумлінну й результативну працю Василя Івановича Блащука, викладача класу - баян, та його колег.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь