Пошук

РАЗОМ РОБИМО ЖИТТЯ НАШИХ ДІТЕЙ КРАЩИМ!

Дата: 02.10.2023 11:59
Кількість переглядів: 119

Разом робимо життя наших дітей кращим!

У переддень Дня учителя, в Росошанському ліцеї відбулось свято для дітей. З нетерпінням вони чекали , коли завершиться давно розпочате будівництво спортивного багатофункціонального .поліуретанового майданчика

На свято запросили гостей, причетних до цього цінного подарунку.

На яскравому майданчику вишикувалась шкільна спільнота, спортивна родина Липовеччини, яку представили команди із стріт-болу трьох Липовецьких і Росошанського ліцею. Пролунав Гімн України.

За тим присутні вшанували пам»ять загиблих за Україну Героїв. Адже свято було б неможливим , якби наші мужні ЗСУ не стояли на захисті неба і рідної землі.

Слово для привітання ведуча Жанна Козаченко надала міському голові.

Віктор Бичков привітав учительський колектив з прийдешнім днем учителя, а дітей із відкриттям майданчика.

Він зазначив, що сьогодні , окрім 66 млн, виділених на освіту з місцевого бюджету, додатково,та на зміцнення матеріально-технічної бази виділено ще 4 млн. В т.ч.,за них придбано два шкільних автобуси. Крім того, залучено мйже 1 млн. спонсорських коштів за інвестиційними програмами.Частина із них була виділена на завершення будівництва цього майданчика, що було розпочате ще до війни, у 2021 році.

Відзначив у цьому плані наполегливість і послідовність директора ліцею Віктора Дорошенка Щиро подякував Фонду «МХП-громаді» за розуміння, співпрацю щодо реалізації багатьох проєктів у школах!

Міський голова вручив подяки міської ради Тетяні Поліщук-представнику Фонду «МХП –громаді» та директору ліцею Віктору Дорошенку.

Зі словами вітання і щирих побажань до дітей звернувся керівник Хабу «МХП – Зернопродукт» Петро Андрієць, директор Росошанського ліцею Віктор Дорошенко, начальник відділу освіти Леся Білозерова, директор Липовецької ДЮСШ Микола Любченко.

У заході взяв участь росошанин, солдат Вінницького окремого стрілецького батальйону , який виборював незалежність України на сході, Віктор Швець із донечкою Анастасією. Йому було надано право запустити перший м»яч на новому полі.

На завершення урочистостей у чудовому виконанні аматорів художньої самодіяльності прозвучала пісня «Козацькому роду нема переводу»!

Далі на майданчику розпочались перші (історичні) змагання із футзалу між командами ліцеїв Липовеччини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь