Пошук

ПРИВІТАЛИ БІБЛІОТЕКАРІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 28.09.2023 12:44
Кількість переглядів: 225

Фото без опису30 вересня Всеукраїнський день бібліотек. Дякуємо ЗСУ!

Це свято справжніх фахівців своєї справи, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу. В переддень свята до публічної бібліотеки міста завітав міський голова Віктор Бичков та начальник відділу культури, молоді і спорту Геннадій Терлецький.

Теплу і щиру атмосферу зустрічі підтримувала ведуча, Вікторія Терлецька.

З вітальними словами до бібліотекарів звернувся: міський голова. Він зазначив , що ми живемо в час стрімкого розвитку інновацій та технологій, коли всі забувають про книжку, користуючись більш сучасними видами техніки для розширення своїх знань. Наші працівники біблотек, завдяки любові до своєї професії, ціною застосування творчих проєктів, заохочень читачів, високо тримають звання бібліотекаря. У своєму виступі відзначив важливу роль книги, бібліотекарів у духовному і освітньому розвитку громади

Голова подякував усім за працю на благо Липовеччини та її людей, побажав присутнім у залі нових творчих здобутків, міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, невичерпної енергії та творчої наснаги і головне-нашої спільної.перемоги над ворогом.

З нагоди свята Віктор Бичков вручив трудовому колективу бібліотеки, в особі директора Марини Юкало, Почесну грамоту.. Окрім того, відзначив сумлінну багаторічну працю бібліотекаря Раїси Гаврилюк і вручив їй Грамоту та квіти.

Привітав колег по культурі, заслужений працівник культури України, начальник відділу культури, молоді й спорту Геннадій Терлецький. Кращим працівникам біблотечної справи оголосив та вручив Подяки

Бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності, - зазначив він і побажав усім мирного неба, гарних читачів, радості, особистого щастя..

Кілька патріотичних пісень про Україну у виконанні Руслани Гомонюк та Ярослава Пшиворського підняли дух бібліотекарів , придали святу урочистості і вселили віру у завтрашній день.

Директор бібліотеки Марина Юкало подякувала керівникам за увагу, за теплу атмосферу свята і привітала своїх колег.

Вікторія Терлецька завершила святкову зустріч такими зворушливими словами:

Так хочеться проснутися у мирній Україні,

Схованися в ромашках , полині,

Відчути свіжий подих перемоги,

Подякувать Захисникам і Богу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь