Пошук

ДЕПУТАТИ ПРИЙМАЛИ РІШЕННЯ

Дата: 21.09.2023 12:36
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Відбулась чергова 57сесія міської ради 8 скликання, в якій взяли участь 20 депутатів.

🔹Напередодні, на засіданнях постійних комісій всі питання були обговорені , після чого внесено частково зміни до порядку денного. В тому числі, включено питання ініційоване фракціями політичних партій «Європейська солідарність», «Українська Стратегія Гройсмана, ВО «Батьківщина»

Про звернення депутатів Липовецької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроєкту 10037 " Про внесення змін до розділу УІ Бюджетного кодексу України щодо забезпечення підтримки обороноздатності держави та розвитку оборонно-промислового комплексу України".

🔹Депутати внесли зміни до Програми «Майбутнє Липовеччини в збереженні здоров’я громадян» Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням 25 сесії міської ради 8 скликання від 10 грудня 2021 року № 607 (зі змінами) та вислухали інформацію нещодавно призначеного директора КНП « Липовецька міська лікарня» Володимира Яблонського

про успішно проведену операцію заміни кульшового суглоба,

про роботу щодо залучення лікарів та інші питання, що стосуються розвитку лікарні.

🔹Також внесли зміни до Програми соціального захисту населення Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» (зі змінами)., в т. ч виділили кошти на фінансування допомоги Воїнам громади до Дня Захисника України.

🔹Розглянули ряд земельних питань, серед яких виділення земельної ділянки мешканцям с. Нарцизівка під пасовище.

🔹Відбулись дискусії щодо позиції міської ради з надання допомоги військовим.

Так, в рахунок прийнятих місцевих цільових програм , зокрема «Комплексної оборонно-правоохоронної програми Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки» і «Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Липовецькій ТГ на 2022-2024 рр.» за два роки (2022-2023) станом на 20.09.2023 року спрямовано 2 млн.115 тис.360 грн. В тому числі - на військові частини 300 тис.грн., СБУ-200 тис. грн., НС -210 тис. грн., правоохоронним органам 1 млн. 405 тис. 360 грн. Окрім того , волонтерською групою «Разом ми сила» зібрано під час благодійних акцій понад 2 млн.грн., які теж направлено на підтримку ЗСУ.

🔹Про неможливість оборонних закупівель дронів, військового обладнання та інших закупівель мілітарного характеру, як це запропонували деякі представники громадськості , дала роз»яснення Галина Поєдинок, начальник фінансового управління міської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь