Пошук

З професійним святом, вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Липовеччини та позашкілля!

Дата: 22.09.2023 12:34
Кількість переглядів: 70

 

Фото без опису

Шановні вихователі та працівники дошкільних та позашкільних навчальних закладів Липовеччини та позашкілля!

Сердечно вітаю вас з професійним святом, яке відзначається щороку у останню неділю вересня. Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від вас глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Висловлюю вдячність за невтомну працю, за талант і покликання сіяти добре і вічне , за тепло і любов до наймолодших мешканців нашої громади.

Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки їх життя, служить гарним підгрунтям у майбутньому.

Всіма своїми чудовими якостями ви ділитесь із підопічними. Вам вони вірять, люблять вас і шанують. Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність, помножені на любов до дітей та професії , дадуть чудові результати!

Бажаю мирного неба, міцного здоров’я, творчого вогника, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Нехай Вам щастить !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь