Пошук

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 17.09.2023 09:28
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності і не випадково збігається із християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Це надзвичайно тепле свято для всієї сім"ї, української громади, і , насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною

Усиновлення-це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став днем народження багатьох дітей та сімей. Це свято дітей, які отримали люблячих і дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякуємо усім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам!

Доземний уклін вам та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, подарували найважливіше-щастя мати родину.

Нехай щедрість та милосердя заради наших дітей з кожним днем примножуються , а вІра, надія та любов не залишають ваші серця! Зичимо всім миру, добра, благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь