Пошук

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 17.09.2023 09:28
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності і не випадково збігається із християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Це надзвичайно тепле свято для всієї сім"ї, української громади, і , насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною

Усиновлення-це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став днем народження багатьох дітей та сімей. Це свято дітей, які отримали люблячих і дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякуємо усім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам!

Доземний уклін вам та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, подарували найважливіше-щастя мати родину.

Нехай щедрість та милосердя заради наших дітей з кожним днем примножуються , а вІра, надія та любов не залишають ваші серця! Зичимо всім миру, добра, благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь