Пошук

ПРОСИМО ПІДТРИМАТИ ПЕТИЦІЮ!

Дата: 05.09.2023 10:04
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Про нагородження Дишлова Петра Володимировича, старшини-санітарного інструктора в окремому стрілецькому батальйоні В/Ч А7085, Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (ПОСМЕРТНО).

Дишлов Петро Володимирович народився 17 лютого 1978 р. в селі Зозів на Вінниччині.
За своє коротке яскраве життя Петро Володимирович заслужив повагу та авторитет серед жителів села Вербівка, як голова сільської громади, а згодом – староста відповідного старостату.
З перших днів широкомасштабного вторгнення, він у числі захисників- земляків був мобілізований і неодноразово рятував життя поранених бійців, оскільки за професією був фельдшером.
16 травня 2022 року наша Липовецька громада і Україна втратила свого вірного сина, справжнього патріота своєї Батьківщини.
Цього дня він востаннє виходив на зв’язок. Тоді із побратимами вирушив на військове завдання в сторону Лиману в село Дробишеве, що у Донецькій області.
Тривалий час вважався безвісти зниклим. У листопаді минулого року тіло загиблого Героя вдалось розшукати.
44-річним пішов до Небесного війська Петро Володимирович Дишлов, староста села Вербівка, добра й чуйна людина, вірний товариш. Без батька залишились дві донечки, без чоловіка дружина, без сина батько...
Поховали Петра Володимировича у рідному селі Вербівка. Він навіки залишиться в нашій пам’яті молодим, відкритим і усміхненим, таким, як ми його знали.

Герої не вмирають! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь