Пошук

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту

Дата: 18.08.2023 14:08
Кількість переглядів: 175

Фото без опису18 серпня під головуванням Юрія ЮКАЛА відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту з підготовки 56 сесії міської ради.

З питань про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та затвердження звіту про виконання фінансового плану за І півріччя 2023 року інформував директор закладу Василь БОНДАР.

Ірина СИТНИК, головний бухгалтер, доповідала про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 2 квартал 2023 року.

Директорка Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацький центр» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області Алла КУЗЕМКО представила у слайдах звіт про діяльність комунального закладу за 2022-2023 навчальний рік.

Жваве обговорення виникло під час розгляду питання «Про прийняття майна у комунальну власність Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області». Інформували з даного питання Людмила БОСЮК, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради, Серій СВЯТЕНЬКИЙ, директор КП «Липовецьводоканал».

Крім того, комісією розглянуто ряд інших питань:

Про передачу майна комунальної власності Липовецької територіальної громади.

Про безоплатну передачу з балансу фінансового управління Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області на баланс Липовецької міської ради оборотних активів.

Про надання згоди Комунальному закладу «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області на передачу в оренду частин адміністративних будівель (будинків культури) та включення їх до Переліку другого типу.

Загалом члени комісії опрацювали 8 питань порядку денного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь