Пошук

ГОРОДНІ ВІЙСЬКА ТРИМАЮТЬ ФРОНТ!

Дата: 08.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 112

Фото без описуФото без описуФото без опису

Липовецька територіальна громада успішно реалізовує всеукраїнську кампанію «Сади Перемоги», що спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування та недопущення продовольчої кризи в Україні.

У квітні-травні поточного року внутрішньо переміщені особи та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали посадковий матеріал для забезпечення власних потреб продуктами харчування. В рамках бюджету місцевої Програми придбано 134 насіннєвих набори, які складалися з насіння петрушки, моркви, бурячка столового, огірків, квасолі, цибулі ріпчатої, кабачків, кукурудзи тощо. Ще 20 насіннєвих наборів для внутрішньо переміщених осіб громада отримала від Всеукраїнської асоціації громад в рамках реалізації Програми USAID АГРО. Крім того, Липовецький ліцей № 2 від БО «БФ МХП-Громаді» в рамках програми підтримки громад отримав 1,5 т. високоякісної насіннєвої картоплі. Силами педагогів та технічного персоналу посадковий матеріали висаджено на площі 0,7 га на ділянках в с. Троща. Планується, що за рахунок майбутнього врожаю частково можна буде покрити потреби закладу в продуктах харчування для учнів 1-4 класів.

Сьогодні, кожен, хто отримав пакунки з насінням, посіяв та сумліно його доглядав, збирає гарний врожай, тим самим забезпечує свою продовольчу незалежність та зміцнює продовольчу безпеку громади зокрема та держави загалом.

Дякуємо нашим партнерам та кожному, хто долучився!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь