Пошук

ГОРОДНІ ВІЙСЬКА ТРИМАЮТЬ ФРОНТ!

Дата: 08.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 117

Фото без описуФото без описуФото без опису

Липовецька територіальна громада успішно реалізовує всеукраїнську кампанію «Сади Перемоги», що спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування та недопущення продовольчої кризи в Україні.

У квітні-травні поточного року внутрішньо переміщені особи та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали посадковий матеріал для забезпечення власних потреб продуктами харчування. В рамках бюджету місцевої Програми придбано 134 насіннєвих набори, які складалися з насіння петрушки, моркви, бурячка столового, огірків, квасолі, цибулі ріпчатої, кабачків, кукурудзи тощо. Ще 20 насіннєвих наборів для внутрішньо переміщених осіб громада отримала від Всеукраїнської асоціації громад в рамках реалізації Програми USAID АГРО. Крім того, Липовецький ліцей № 2 від БО «БФ МХП-Громаді» в рамках програми підтримки громад отримав 1,5 т. високоякісної насіннєвої картоплі. Силами педагогів та технічного персоналу посадковий матеріали висаджено на площі 0,7 га на ділянках в с. Троща. Планується, що за рахунок майбутнього врожаю частково можна буде покрити потреби закладу в продуктах харчування для учнів 1-4 класів.

Сьогодні, кожен, хто отримав пакунки з насінням, посіяв та сумліно його доглядав, збирає гарний врожай, тим самим забезпечує свою продовольчу незалежність та зміцнює продовольчу безпеку громади зокрема та держави загалом.

Дякуємо нашим партнерам та кожному, хто долучився!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь