Пошук

ПОДАРУНОК З ЕСТОНІЇ

Дата: 07.08.2023 09:28
Кількість переглядів: 158

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗа участі заступника міського голови Анатолія Дацького відбулась презентація у дошкільній установі "Сонечко" методичної валізки з надання першої медичної допомоги, що прийшла поштою з Естонії (в рамках проєкту).

Під час візиту до Естонії міський голова Віктор Бичков підписав договір із дитячим садочком Меелеспеа з м. Таллінн про реалізацію на території Липовецької територіальної громади європейського проєкту.

Це освітній проєкт, який отримав грантову підтримку від Європейського Союзу і передбачає навчання дошкільнят наданню першої допомоги. Україна у складі шести країн, які будуть його реалізовувати .

Дякуючи естонським друзям, Липовецька громада отримала можливість зробити це першою на території Вінниччини .

Презентація проєкту та подарунку відбулась у старшій групі дошкільнят. Їм було надзвичайно цікаво відповідати на питання та розглядати картинки із діями при необхідності надання допомоги.

Просто неба пройшло заняття також із середньою групою малят. Тепер діти , які відвідують цей заклад, стали активними учасниками старту проєкту «Я смілива та корисна людина – як навчати дітей дошкільного віку першій допомозі через ціннісну освіту та практичну діяльність» на Вінниччині, і знатимуть ще з юного віку як надати першу необхідну допомогу.

Дякуємо нашим друзям Volodymyr Palamar та Kalev Naur, цінуємо вашу підтримку і допомогу!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь