Пошук

ПОДАРУНОК З ЕСТОНІЇ

Дата: 07.08.2023 09:28
Кількість переглядів: 169

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗа участі заступника міського голови Анатолія Дацького відбулась презентація у дошкільній установі "Сонечко" методичної валізки з надання першої медичної допомоги, що прийшла поштою з Естонії (в рамках проєкту).

Під час візиту до Естонії міський голова Віктор Бичков підписав договір із дитячим садочком Меелеспеа з м. Таллінн про реалізацію на території Липовецької територіальної громади європейського проєкту.

Це освітній проєкт, який отримав грантову підтримку від Європейського Союзу і передбачає навчання дошкільнят наданню першої допомоги. Україна у складі шести країн, які будуть його реалізовувати .

Дякуючи естонським друзям, Липовецька громада отримала можливість зробити це першою на території Вінниччини .

Презентація проєкту та подарунку відбулась у старшій групі дошкільнят. Їм було надзвичайно цікаво відповідати на питання та розглядати картинки із діями при необхідності надання допомоги.

Просто неба пройшло заняття також із середньою групою малят. Тепер діти , які відвідують цей заклад, стали активними учасниками старту проєкту «Я смілива та корисна людина – як навчати дітей дошкільного віку першій допомозі через ціннісну освіту та практичну діяльність» на Вінниччині, і знатимуть ще з юного віку як надати першу необхідну допомогу.

Дякуємо нашим друзям Volodymyr Palamar та Kalev Naur, цінуємо вашу підтримку і допомогу!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь