Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Богдана Хмельницького в с. Щаслива та вулиці Центральна в с. Вербівка Липовецької територіальної громади

Дата: 24.07.2023 13:13
Кількість переглядів: 325

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Богдана Хмельницького в с. Щаслива та вулиці Центральна в с. Вербівка Липовецької територіальної громади.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання

Організатором громадського обговорення є відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради.

Пропонується перейменувати вулицю Центральна в с. Вербівка Липовецької територіальної громади на вулицю імені загиблого захисника Петра Дишлова.

Народився Петро Володимирович 17 лютого 1978 року у селі Зозів. Навчався у Вербівській загальноосвітній школі І-ІІ ст., по закінченню 9-ти класів, вступив до Погребищенського медичного училища на відділення лікувальна справа. Медучилище закінчив у 1997 році із присвоєнням кваліфікації – фельдшер.

Працював завідувачем ФАП у селі Вербівка.

З 2010 року по 2020 рік Петро Володимирович очолював посаду сільського голови Вербівки. Восени 2020 року обраний старостою сіл Вербівка та Ксаверівка Липовецької міської територіальної громади.

Разом з дружиною виростили двох чудових дочок - Діану та Ірину.

З перших днів повномасштабної війни пішов боронити Україну. Оскільки був за професією фельдшером – рятував життя нашим захисникам на передовій, військова частина А7085 перша рота управління.

Останнього разу виходив на зв'язок 16 травня 2022 року. Тоді Петро Володимирович разом із побратимами вирушив на військове завдання. Востаннє… Поблизу села Дробишеве Донецької області їх екіпаж був розбитий. Тривалий час Петро Дишлов вважався безвісти зниклим. Восени минулого року його тіло вдалося відшукати та поховати у рідному с. Вербівка.

 

Пропозицію щодо перейменування об’єкта топоніміки подано старости Галини Семчук та жителів села Вербівка Липовецької територіальної громади.

 

Пропонується перейменувати вулицю Богдана Хмельницького в с. Щаслива Липовецької територіальної громади на вулицю імені загиблого захисника Юрія Мигуна.

Народився Юрій Павлович Мигун 11 лютого 1994 року у с. Щаслива, у сім’ї вчителів. З дитинства любив спорт. Після здобуття середньої освіти вступив до Вінницького педагогічного університету на факультет - фізична культура і спорт.

Працював у Білозерівській школі 1-2 ст., викладав фізичну культуру. Був учителем від Бога. Не дивлячись на молодий вік, його надзвичайно любили й поважали учні. Сам любив предмет і передав цю любов дітям. В школі одразу запрацювали спортивні гуртки, в т.ч. ті, яких раніше не було, із футболу, настільного тенісу, діти показували гарні результати у різного виду змаганнях, стали займатись туризмом.

Мав авторитет серед односельчан. Його поважали и любили.

Відслужив строкову військову службу.

У березні 2022 року був призваний по мобілізації і захищав свій дім, кожного з нас, беручи участь у боях за Україну на Донеччині.

Інструктор інженерно-дорожнього взводу інженерно-технічної роти, групи інженерного забезпечення. військової частини А0216, сержант 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала м. Остроградського, позивний "Еней".

Був досвідченим сапером і професіоналом своєї справи, мужнім і відважним воїном. Збирався вигнати руську нечисть із рідної землі і повернутися назад у школу, щоб продовжувати улюблену справу.

14 червня, у бою під населеним пунктом Старомайорське Волноваського району при виконання бойового завдання отримав поранення не сумісне з життям. Не встиг багато чого в цьому житті...Його 29-е літо зупинив ворожий снаряд.

Пропозицію щодо перейменування об’єкта топоніміки подано старости Михайлом Микуліном за дорученням жителів села Щаслива Липовецької територіальної громади.

 

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси з 24 липня 2023 року до 25 вересня 2023 включно, на поштову адресу: 22500, вул. Г. Майдану, 4 м. Липовець Вінницький район Вінницька область або на електронну пошту відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства: liparch@outlook.com

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Липовецької міської ради в строк до 25 вересня 2023 року.

Для врахування пропозицій пропонується заповнити Google форму посилання: https://docs.google.com/forms/d/1DxAl9gTwzrMOdFqweNmJHbfdpYHcp8dS0KPUpxjIyE8/edit

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – головний архітектор Грицай Тамара Володимирівна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь